Održan 3. sastanak projektnog upravljačkog tima projekta CUHaCHA

06.03.2022 agrrazd (0) Comments

Treći po redu sastanak projektnih partnera te sastanak upravljačkog odbora projekta CUHaCHA održan je 3. i 4. ožujka 2022. godine. Domaćin sastanak bio je crnogorski partner na projektu, Općina Tivat. Sastanku su prisustvovali projektni partneri na čelu s vodećim projektnim partnerom, Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA).

Teme sastanka bile su kako dosadašnje aktivnosti projekta, tako i njegov nastavak te je projektni partner iz svake regije predstavio trenutno stanje i aktivnosti koje planiraju provoditi u sljedećim razdobljima. Fokus sastanka stavljen je na finalizaciju radnog paketa Valorizacija i promocija kulinarske baštine u programskom području te radni paket Ulaganja – Model tradicionalnih kuhinja kulinarske baštine.

Modifikacija projekta te komunikacijske aktivnosti bile su teme koje su pobudile veliki interes projektnih partnera, pošto je projekt prošao polovicu vremenskog okvira u kojem je predviđeno njegovo provođenje.

Drugi dan sastanka održan je upravljački odbor projekta na kojem je dogovoren hodogram aktivnosti za predstojeće razdoblje.