NOSITELJ PROJEKTA

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA)

Glavna djelatnost AGRRE-e je razvoj ruralnog područja Zadarske županije sastavljene od 28 općina i 4 grada. AGRRA koordinira i provodi aktivnosti vezane za ruralni razvoj Zadarske županije slijede nacionalne i EU strategije s ciljem usklađivanja zakonodavstva na regionalnoj i lokalnoj razini s poljoprivrednim i ruralnim političkim razvojem.

PROJEKTNI PARTNER

Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa Hercegovačko-neretvanskog kantona

Odgovorno je za definiranje i postizanje strateških i razvojnih ciljeva na području predškolskog, osnovnog, srednjeg i visokog obrazovanja, te na području kulture, športa, informiranja, te edukacije i licenciranja u prometu.

PROJEKTNI PARTNER

Općina Tivat

Najbrže je rastuća općina u Crnoj Gori, koja je posvećena razvoju turizma. Stabilan općinski proračun i dobri politički odnosi stvorili su povoljno okruženje za razvoj općina. Općina Tivat osnovala je dvije turističke tvrtke „Potpuno novi Tivat“ i „Toruistička organizacija Tivta“.

PROJEKTNI PARTNER

Zadarska županija

Temeljna zadaća (misija) Zadarske županije upravlja razvojem s ciljem podizanja kvalitete života svih svojih žitelja, au suradnji s gospodarskim i obrazovno-znanstvenim sektorom kao generatorima ukupnog društveno-gospodarskog razvoja.