CUHaCHA

Kontakti

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA)

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA), nositelj projekta, je javna ustanova osnovana od strane Zadarske županije s ciljem informiranja, koordiniranja i implementiranja Programa ruralnog razvoja 2014-2020 te jačanja ljudskih i financijskih resursa regionalne i lokalne samouprave i organizacija ustanova za provedbu politike i programa ruralnog razvoja kao i radi njihova aktivnog uključivanja u osmišljavanje i provedbu programa i mjera ruralnog razvoja na lokalnoj razini. AGRRA će na projektu imati ključnu ulogu u koordiniranju partnera, aktivno će sudjelovati u svim projektnim aktivnostima i radnim paketima.

+385 (0)23 628 454

Ivana Mažuranića 28A, 23000 Zadar, Hrvatska

andrea.erceg@agrra.hr

Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K

Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K, projektni partner broj 2, obavlja upravne i stručne poslove, a sastoji se od tri temeljne ustrojbene jedinice: ured Ministarstva, sektori i inspektorat. Ministarstvo se sastoji od ukupno 35 zaposlenika, različitih obrazovanja koji imaju bogato iskustvo u provedbi projekata. Kroz različite sektore, Ministarstvo pokriva sva područja obrazovanja, od predškolskog do visokoškolskog, sa zadaćom osiguranja pristupačnog sustava odgoja i obrazovanja, koji je uključiv i dostupan svima.

+387 (0)36 334-400

monkshnk@tel.net.ba

Stjepana Radića 3, Mostar 88000, Bosna i Hercegovina

Opština Tivat

Projektni partner pod brojem 3. je Opština Tivat, najbrže rastuća Općina u Crnoj Gori, koja je posve posvećena razvoju turizma. Stabilan općinski proračun i dobri politički odnosi stvorili su povoljno okruženje za razvoj općine. Opština Tivat osnovala je dvije turističke tvrtke „Brand new Tivat“ i „Toruist organization of Tivat“.

+382 (0)32/661-300

info@opstinativat.me

Trg Magnolija 1, 85320 Tivat, Crna Gora

Zadarska županija

Zadarska županija, Upravni odjel za poljoprivredu ribarstvo, vodno gospodarstvo, ruralni i otočni razvoj, 4. projektni partner na projektu „CUHaCHA“ Kao nositelj regionalne vlasti, Zadarska županija provodi različite aktivnosti koje značajno doprinose razvoju. U to spada upravljanje sektorima gospodarstva, poljoprivrede, obrazovanja, zdravstva, prostornog planiranja, zaštite okoliša i dr. osim navedenog

+385 (0)23/350-350

zupanija@zadarska-zupanija.hr

Božidara Petranovića 8, 23000 Zadar, Hrvatska